De stichting Limburg Climbing ondersteunt en stimuleert de klimsport in Limburg. Wij functioneren als sporttakplatform en worden door de provincie erkend en ondersteund.

Ter uitbreiding van het huidige bestuur zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid voor algemene bestuurszaken en tevens voor de portefeuille Sponsoring en Fondsenwerving.

Het bestuur vergadert in een cyclus van 1 x per maand. Vergaderingen vinden plaats in de regio Zuid-Limburg en vinden zoveel mogelijk plaats in de avond. De tijdsbesteding is gemiddeld ongeveer 4 uur per week, in te delen naar eigen inzicht. De leden van het bestuur ontvangen voor hun inzet geen vergoeding.

Heb jij een breed netwerk in het Euregionale bedrijfsleven? Heb je een commercieel en actief ondernemende houding? Zie jij mogelijkheden om extra geldstromen te genereren t.b.v. één van ‘s wereld snelst groeiende en spectaculaire sporten (namelijk de klimsport)? Ben jij gewend om resultaten te behalen of te overtreffen?
Dan vragen wij jou om te reageren. Dit kan je doen door te mailen naar Tim Mullens, voorzitter Limburg Climbing (voorzitter@limburgclimbing.com).

Gewenst competentieprofiel:

  • Heeft ervaring in het opzetten en uitvoeren van sponsorplannen en genereren van secundaire geldstromen op basis van een gezamenlijk geformuleerde waarde propositie.
  • Zet (jaar & project)plannen om in actieplannen met een realistische tijdsfasering.
  • Heeft bij voorkeur ervaring in fondsenwerving
  • Is bezig met vernieuwing en met diensten die nog niet aangeboden worden. Treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen, maar wel haalbaar zijn. Komt met alternatieven wanneer een bepaalde actie niet tot het beoogde resultaat heeft geleid.
  • Bij voorkeur ondernemer met een breed netwerk in het Euregionale bedrijfsleven.
  • Vaardigheid in het accuraat onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus.
  • Teamplayer